Nordic Hotel Forum

Treeningsaal ja jõusaal

Jõusaal hotellis. Kõrgel linna kohal asuv hotelli jõusaal ja treeningsaal pakub rahulikku paika neile, kes soovivad ühendada sporti ja vaikust. 24/7 avatud ruum on hotellikülalistele tasuta.

Hotelli kõige kõrgemal korrusel asuv treeningruum, mille põrandast laeni ulatuvad aknad annavad palju päevavalgust, pakub ainulaadset treeningkogemust panoraamvaatega Tallinna ikoonilisele siluetile.

Ööpäevaringselt avatud jõusaal

Ööpäevaringselt avatud hotelli jõusaal on varustatud tipptasemel TechnoGymi seadmetega. TechnoGymi tunnuskollektsioonis on eriti lai jooksulint, velotrenažöör, sõudeergomeeter ja erinevaid keha piirkondasid ja muskleid treenivad jõuseadmed, et pakkuda tõhusat trenni.

Erinevateks treeninguvajadusteks on spordisaalis lisaks traditsioonilistele treeningmasinatele ka joogamatid, fitnesspallid ja kummid ning lihaste venitusvahendid. Mitmekesine seadmete ja varustuse valik aitab hotellis jätkata personaalse treeningrutiiniga, mis on suunatud nii kehale kui ka vaimule.

Personaalne kogemus

Lisaks füüsilisele treeningule pakub jõusaal ruumi vaimseks puhkuseks. Külaline saab personaalse kogemuse loomiseks ühendada oma isiklikud nutiseadmed jõusaaliseadmetega. Jõusaalis pakume värsket kohalikku vett, et hoida keha hüdreeritud ja vähendada ühekordselt kasutatavate pudelite kasutamist.

Pärast treeningut saab külaline lõõgastuda jõusaali kõrval asuvas Lõõgastuskeskuses, kus on saunad ja bassein.

Nordic Hotel Forumi spordisaal on paik, kus külaline saab jätkata oma personaalse treeningkavaga, end laadida ja puhata silmi Tallinna kaunil siluetil.

jõusaal hotellis