Nordic Hotel Forum

VÄLJA MÜÜDUD! Normandia õhtusöök restoranis Noho

Kolmapäeval, 16.10.2024 algusega kell 18.00 toimub restoranis Noho Normandia stiilis õhtusöök koos „Ühe maali näituse“ avamise ja elava muusikaga.

Normandia rikkalike maitsetega mitmekäigulise menüü on kokku pannud restoran Noho peakokk Oleksandr Karnak ning roogade juurde sobivaid Normandia jooke tutvustab  Château du Breuil´i brändisaadik Sébastien Cady. Kunstikuul esitleb oma uut maali Mauri Gross. Muusikaliste vahepaladega rõõmustavad külalisi legendaarsed muusikud – Ain Agan ning Raivo Tafenau.

Menüüst. Õhtusöögil saab nautida Normandia köögi maitseid, sealhulgas foie gras´d, Camemberti juustuga rooga ja magusaks lõpetuseks tarte tatin´i. Seekord ei leia menüüst veine, roogade kõrvale pakume Normandia jookide paremikku – kalvadost, pommeau´d ja siidrit. Tutvuge menüüga siin.

Vaid ühel õhtul saame kogeda Normandia sügise võlusid Tallinnast lahkumata.

Nordic Hotel Forum on pühendunud kaunite meeldejäävate elamuste loomisele. Me soovime pakkuda oma külastajatele heameelt huvitavatest sündmustest, maitsvast toidust, muusikast ja kunstidest Usume, et maalikunst mängib olulist rolli innustava õhkkonna loomisel. Kunstikuu raames esitleme Mauri Grossi uusimat maali.

Mauri Gross (sünd 1969) on Eesti kunstnik, kes on lõpetanud Eesti Kunstiakadeemias lavakujunduse eriala. Ta loomingusse kuuluvad peamiselt õlimaalid, aga ta tegutseb ka graafilise disaini ja sisekujunduse valdkonnas. Eesti Kunstnike Liidu liige Mauri Gross on osalenud isiku- ja grupinäitustel ning kunstiprojektides alates 1991. aastast.

Normandia stiilis õhtusöök toimub kolmapäeval, 16.10.2024 kell 18.00 Nordic Hotel Forumi restoranis Noho, aadressil Viru Väljak 3, Tallinn.

Lisainfo ja hind:

  • Hind: 109 €/külaline
  • Broneerimine: VÄLJA MÜÜDUD!
  • Lisainfo: noho@nordichotels.eu või telefonil +372 622 2999

Normandia jooke tutvustab  Sébastien Cady, Château du Breuil´i brändisaadik. Kunstikuu raames tutvustab oma teost Mauri Gross. Muusikat esitavad Ain Agan ja Raivo Tafenau.

Mis on Château du Breuil? Château du Breuil on mõis, mis asub maalilises Pays d’Auge´i piirkonnas Normandias, Prantsusmaal. Mõis on tuntud oma kvaliteetse calvadose, pommeau´ ja siidri tootmise poolest. Mõisa pikk ajalugu ulatub tagasi 16. sajandisse. Château du Breuil´ esindaja on seekord tulnud Tallinnasse, et saaksime koos nautida mõisa sügisande.

Fotode allikas: https://spiriterie.com/spiriterie/galerie/